Reddet uavgjort i siste minutt

BILDET: Magnus Wolff Eikrem rimelig fornøyd med at Fredrik Aursnes scoret like før slutt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

2-2 Fredrik Aursnes (89)

Moldes lag: Andreas Linde, Martin Bjørnbak, Sheriff Sinyan, Henry Wingo Erling Knudtzon fra 79), Kristoffer Haugen, Martin Ellingsen, Etzaz Hussain (Mathis Bolly fra 62), Fredrik Aursnes, Magnus Wolff Eikrem, Leke James, Ola Brynhildsen (Ohi Omoijuanfo fra 62).

Gult kort: Bolly.

Molde tok ledelsen da Martin Ellingsen fant Etzaz Hussain inne i feltet etter 12 minutt. Hussain headet kontant i mål.

Etzaz Hussain startet scoringene etter 12 minutt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Men bare to mitt seinere var det balanse i regnskapet. Denne kongen var det Amahl Pellegrino som nærmest fikk et ferdigscora mål fra tre meters hold.

Amahl Pellegrino fikk en lett jobb da han satte 1-1. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Pellegrino og Faris bevegde seg godt inne i Moldes forsvar, og det var ikke lett å holde følge med dem. Og slik var det også da KBK tok ledelsen etter 23 minutt. Da var det Faris som lurte Sinyan og gjorde 2-1 fra kort hold.

Pemi Moumbagna Faris var en konstant trussel, og han gjorde 2-1 for Kristiansund. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Begge lag hadde store muligheter for flere scoringer, men naboene i nord så lenge ut til å hente tre poeng i Molde. Men Fredrik Aursnes ville det annerledes. Ett minutt før full tid sendte han ballen i mål nede i lengste hjørne.

Fredrik Aursnes setter inn 2-2 og berger uavgjort mot naboene i nord. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sunnmøringen hadde en mulighet til å stjele alle tre poengene for Molde på overtid, men da gikk skuddet over mål.

Aursnes møtte i intervjusonen med en blodig «verandaleppe» etter et ublidt møte med KBKs Kalludra.

Målscoreren var irritert over to enkle baklengsmål, men desto mer fornøyd med at det ikke endte med tap når Molde lå under så lenge.

Og etter kampen var han aller mest fornøyd med at Rosenborg tapte mot Viking, slik at tabellsituasjonen ikke ble ødelagt av at Molde måtte avgi poeng på hjemmebane.

- Det er alltid godt når Rosenborg taper. Det er de som er den store rivalen vår, og det er viktig at vi tar 2. plassen (bak Glimt), sa Aursnes til Romsdals Budstikke etter kampen.

Spillerbørs: Bare én spiller fikk 6-er på RB-børsen: Fredrik Aursnes.