BILDET: Smilene tilbake også i serien: Ohi Omoijuanfo, Etzaz Hussain, Fredrik Aursnes og Kristoffer Haugen jubler på Brann stadion. Foto: Marit Hommedal / NTB

1-2 selvmål Ruben Kristiansen (85)

Tilskuere: 200

Moldes lag: Andreas Linde, Stian Rode Gregersen, Martin Ellingsen, Marcus Holmgren Pedersen, Kristoffer Haugen, Magnus Wolff Eikrem (Erling Knudtzon fra 83), Etzaz Hussain, Fredrik Aursnes, Eirik Hestad (Sheriff Sinyan fra 90), Ola Brynhildsen (Mathis Bolly fra 63), Ohi Omoijuanfo.

Gult kort: Bolly

Siste kamp med bare 200 på tribunen! Molde jaktet revansj etter exiten i Champions League og mager poengfangst i Eliteserien. Og det startet veldig bra da Eirik Hestad fintet vekk et par forsvarere og klistret ballen opp i vinkelen allerede etter 13 minutt. Forarbeidet var det Ohi Omoijuanfo som fikset.

Branns Håkon Opdal slenger seg forgjeves etter ballen, og Eirik Hestad scorer første målet mot Brann. Foto: Marit Hommedal / NTB

Men gleden ble kortvarig. Daouda Bamba hadde allerede testet Molde-keeper Linde helt i starten av kampen, og et minutt etter at Hestad hadde sendt Molde i ledelsen, satte Bamba inn 1-1 etter pasning fra Fredrik Haugen.

Daouda Bamba scorer 1-1-målet på Brann stadion. Molde-keeper Andreas Linde er sjanseløs. Foto: Marit Hommedal / NTB

Trener Erling Moe var ikke fornøyd i pausen og ønsket mer gjennombruddshissighet fra sitt eget lag.

Molde hadde flere utrolige muligheter til å ta ledelsen utover kampen. Aller største sjansen hadde Ohi Omoijuanfo da han fikk sjansen for blank kasse 20 minutt før slutt, men han klarte ikke styre headingen mot mål. Den avgjørende scoringen kom først fem minutt før full tid. Etzaz Hussain la inn foran mål, og der sleivet Ruben Kristiansen ballen i eget mål.

Branns Ruben Kristiansen scoret selvmål og ligger nede ved siden av keeper Håkon Opdal. Moderat feiring av Mathis Bolly og Marcus Holmgren Pedersen. Foto: Marit Hommedal / NTB

Molde hadde nye muligheter for å øke ledelsen i sluttminuttene, men ballen traff enten tverrligger eller keeper.

Viktig seier i Bergen - Molde er oppe på medaljeplass. Og forbannelsen i en lang rekke bortetap i serien var endelig brutt.