Ny storseier mot Strømsgodset

BILDET: Eirik Hestad scoret det første målet i storseieren mot Strømsgodset. Foto: Fredrik Hagen / NTB

0-4 Erling Knudtzon (80)

Moldes lag: Andreas Linde, Fredrik Sjølstad (Tobias Christensen fra 84), Martin Ellingsen, Henry Wingo, John Kitolano, Magnus Wolff Eikrem (Eirik Ulland Andersen fra 75), Etzaz Hussain (Sheriff Sinyan fra 75), Fredrik Aursnes, Leke James (Mattias Moström fra 84), Eirik Hestad, Ola Brynhildsen Erling Knudtzon fra 58).

Gule kort: Eikrem, Hestad.
Tilskuere: 200

Molde sleit lenge på bortebane mot Strømsgodset og var veldig heldig med at Godset-spillerne ikke klarte å omsette de mange sjansene i scoringer før pause. I stedet var det Eirik Hestad som kunne sendte Molde i ledelsen rett før sidebytte. Han dro seg innover på høyrekanten og dundret ballen i mål via stolpen fra 20 meter.

Ola Brynhildsen i duell med Lars-Jørgen Salvesen på Marienlyst stadion. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Etzaz Hussain la ikke skjul på at de var heldige som ledet til pause:

- Vi var heldige i første omgang. Vi har x-faktoren som gjør at vi kan score når som helst. Det gir oss en trygghet når vi går inn til pause på stillinga 1-0, så kan vi justere oss litt, sa han til Romsdals Budstikke.

Målet ga Molde nye krefter til 2. omgang, og i hvite bortedrakter ga ikke spillerne seg før det sto 4-0 på tavla.

Etzaz Hussain, Martin Ellingsen og Leke James feirer etter scoring mot Strømsgodset. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Hussain satte inn 2-0 etter en corner, Leke James ble spilt fri av Henry Wingo og satte inn 3-0, mens Erling Knudtzon løp fra Godset-forsvaret og satte inn 4-0 ti minutt før slutt.

Leke James kriger inn 3-0 mot Strømsgodset. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Dermed holdt Molde følge med umulige Bodø/Glimt på tabellen.

– Vi ser solide ut, spiller bra fotball og vi vinner kamper, sa Moldes Eirik Ulland Andersen til Eurosport etter kampen.