Molde ga Vålerenga ny marerittkveld

BILDET: Tobias Christensen header inn 2-0 og er rimelig godt fornøyd med å ha scoret med hodet. Foto: Fredrik Hagen / NTB

4-1 Etzaz Hussain (90)

Moldes lag: Andreas Linde, Martin Bjørnbak, Fredrik Sjølstad, Henry Wingo, John Kitolano (Marcus Holmgren Pedersen fra 69), Tobias Christensen (Magnus Wolff Eikrem fra 69), Etzaz Hussain, Fredrik Aursnes, Erling Knudtzon (Ola Brynhildsen fra 83), Eirik Ulland Andersen (Eirik Hestad fra 69), Ohi Omoijuanfo (Leke James fra 79).

Gule kort: Martin Bjørnbak, Tobias Christensen

Tilskuere: 200

Vålerenga hadde en elendig statistikk på bortebane mot Molde etter tre stortap og 3-17 i målforskjell. Det skulle ikke gå bedre i 2020. Molde ga seg ikke før det sto 4-1 på tavla.

Molde skulle reise seg etter tapet i Bodø, og det gikk ut over medaljejagende Vålerenga. Både Eikrem og Leke James ble hvilt fra start, men erstatterne gjorde jobben.

Fredrik Aursnes jubler med lagkameratene Ohi Omoijuanfo og Tobias Christensen etter 1-0 målet mot Vålerenga på Aker stadion. Foto: Fredrik Hagen / NTB

1-0 kom etter en keepertabbe. Kristoffer Klaesson sendte ballen rett i beina på Ohi Omoijuanfo. Han hælsparket den videre til Fredrik Aursnes som lett kunne sette inn omgangens eneste mål.

Tobias Christensen header inn 2-0 bak Kristoffer Klaesson. Foto: Fredrik Hagen / NTB

2-0 kom da Henry Wingo sendte ballen via Ohi og til Tobias Christensen som headet i mål. Hvis Vålerenga fortsatt trodde det skulle være mulig å hente poeng, ble håpet slukket da Ohi headet inn 3-0 tolv minutt før slutt.

Ohi Omoijuanfo jubler etter 3-0-målet. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Bård Finne fikk inn et trøstemål da klokka viste 86 minutt, men Etzaz Hussain fastsatte til 4-1 da han sendte ballen mellom beina på keeper i det man gikk inn i tilleggstida.

Etzaz Hussain scorer 4-1-målet mot Vålerenga på Aker stadion. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Vålerenga satte seg på flyet hjem med forverret statistikk. På de ti siste kampene hadde de kun plukket med seg en uavgjort, og målforskjellen? 4-31…

Se høydepunkt fra kampen her!

Spillerbørs: Mange 7-ere på RB-børsen etter sterk seier: Henry Wingo, Fredrik Aursnes, Etzaz Hussain, Tobias Christensen og Ohi Omoijuanfo.

Jubel for 4-1 og tre nye poeng. Tribunene er fortsatt covid-påvirket... Foto: Fredrik Hagen / NTB