Beste seriestart siden 1995!

BILDET: Stabæk prøver - men ingen kan hindre Erling Knudtzon når han setter inn 2-0. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

4-1 Ohi Omoijuanfo (90)

Moldes lag: Andreas Linde - Martin Bjørnbak, Martin Ellingsen, Henry Wingo, John Kitolano (Marcus Holmgren Pedersen fra 83) - Etzaz Hussain, Fredrik Aursnes, Eirik Hestad (Ola Brynhildsen fra 83) - Magnus Wolff Eikrem (Tobias Christensen fra 69), Leke James (Ohi Omoijuanfo fra 69), Eirik Ulland Andersen (Erling Knudtzon fra 54).

Gule kort: Ellingsen, Kitolano, Hussain, Aursnes, Eikrem

Molde fortsatt seiersrekken og tok sin fjerde strake trepoenger på imponerende vis hjemme mot Stabæk. 12 poeng av 12 mulige hadde ikke Molde hatt siden 1995.

Magnus Wolff Eikrem startet scoringene. Han så at keeper sto noe feilplassert og sendte  et frekt skudd ned i keeperens korthjørne, og Marcus Sandberg rakk aldri ned.
Scoringen fikk ekspertene til å ta fram de store ordene.

Magnus Wolff Eikrem og Leke James med rolig feiring etter 1-0-scoringen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

"Nå er Eikrem altfor god. Ser ting de andre spillerne ikke klarer å se på reprisene", skrev Eurosports Joacim Jonsson på Twitter.

Også Erling Moe var full av ros til sin kaptein.
- Han er oppe og «peaker», noe han gjorde store deler av fjoråret også. Nå er han igjen fantastisk, sa Moe etter kampen.

2-0 kom 10 minutt etter pause. Igjen var Magnus Wolff Eikrem i hovedrollen. Han fintet bort et par forsvarere før han sendte i vei en markkryper som keeper så vidt får slått unna. Men bare til Etzaz Hussain som også får skuddet blokkert av keeper. Men tredjemann bommer ikke. Erling Knudtzon avslutter kanonaden med 2-0.

Stabæks keeper Marcus Sandberg (tv), Andreas Hanche-Olsen og Mats Solheim fortviler etter at Erling Knudtzon (til høyre) har satt inn 2-0 . Etzaz Hussain og Eirik Hestad jubler i midten. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Før timen var gått ga Leke James Molde 3-0. Debutant John Kitolano dro seg fri på venstresiden, og det perfekte innlegget dundret Leke James i mål fra kort hold.

Hugo Vetlesen hadde allerede hatt et skudd i tverrliggeren tidligere i kampen. Og bare et par minutt etter 3-0 stod han for reduseringen til 3-1 på en fin heading. Stabæk hadde også et stolpeskudd like etter, men det var Molde som skulle avslutte scoringene på Aker stadion.

Moldes Martin Ellingsen klarer ikke å hindre Hugo Vetlesen (til høyre) i å sette inn 3-1 på Aker Stadion. Keeper Andreas Linde står utspilt i midten og Etzaz Hussain til venstre. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Molde hadde hatt et par store sjanser til å øke ledelsen, men det måtte straffespark til for å få det fjerde målet. Etzaz Hussain la inn fra venstre, og en Stabæk-forsvarer hoppet opp og ble truffet i armen. Klart straffespark, og det satte Ohi Omoijuanfo i mål. Keeper til høyre og skuddet trygt plassert ned til venstre.

Ohi Omoijuanfo setter 4-1 på straffespark mot Stabæk. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Før kampen var det mye fokus på Ola Brynhildsen som hadde meldt overgang fra Stabæk til Molde, men han kom inn sju minutter før slutt når kampen i realiteten var avgjort.

- Jeg skulle selvfølgelig hatt flere minutt, men de utpå gjør en veldig bra jobb, sa Brynhildsen til Eurosport.

Martin Ellingsen måtte for første gang inn som midtstopper, mens John Kitolano endelig fikk sin MFK-debut under låneoppholdet i Molde.

Moldes trener Erling Moe og Magnus Wolff Eikrem i intervjusonen etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Stabæk på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Se høydepunkt her!

Spillerbørsen: Romsdals Budstikke mente kaptein Eikrem var i egen klasse på Aker stadion og ga 8 på børsen. Åtte spillere fikk 6 poeng.