Bare 200 fikk se Molde banke Rosenborg

BILDET: Ohi Omoijuanfo setter inn 1-0 i duell med Vegar Eggen Hedenstad i eliteseriekampen mot Rosenborg. Keeper André Hansen og Tore Reginiussen er sjanseløse. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Molde - Rosenborg 1-0

Eliteserien - Runde 2
Aker stadion - 20. juni

Tilskuere: 200

Mål:
1-0 Ohi Omoijuanfo (47)

Moldes lag: Andreas Linde - Martin Bjørnbak, Stian Rode Gregersen, Marcus Holmgren Pedersen (Henry Wingo fra 85), Kristoffer Haugen - Martin Ellingsen, Erling Knudtzon (Etzaz Hussain fra 85), Fredrik Aursnes - Eirik Ulland Andersen (Eirik Hestad fra 63), Magnus Wolff Eikrem (Tobias Christensen fra 75), Ohi Omoijuanfo (Ola Brynhildsen fra 63).

Gult kort: Kristoffer Haugen.

Kampene kom tett da Eliteserien omsider kunne settes i gang. 20. juni kom erkerival Rosenborg på besøk, og Molde sikret sin andre seier på like mange forsøk.

Scoringsjubel mot Rosenborg! Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Etter 0-0 ved pause, slo Ohi Omoijuanfo til rett etter sidebytte. Rosenborg fikk aldri ryddet unna etter en corner fra Magnus Wolff Eikrem, og Ohi lot seg ikke be to ganger.

Scoringen ble kampens eneste tross mange Molde-muligheter for flere mål. Ohi hadde sjøl muligheten da han kom aleine med keeper, men ballen føyk over mål. Ola Brynhildsen fikk en dobbeltsjanse. Keeper reddet først, men returen spratt tilbake til Brynhildsen og deretter i stolpen!

Stian Gregersen i duell med Dino Islamovic. Erling Moe ikke helt fornøyd. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Molde kunne imidlertid juble til slutt etter 1-0 mot en av de største utfordrerne.

– Jeg synes vi hadde stålkontroll i 2. omgang. Totalt sett en veldig fortjent seier, sa moldetrener Erling Moe til Eurosport etter kampen.

Rosenborg-supporterne var mer bekymret etter en poengfattig seriestart

Leke James så rødt i sesongstarten mot AaFK og måtte se kampen fra tribunen. Han gratulerte Ohi Omoijuanfo med scoringen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Spillerbørsen: Rbnett holdt Stian Rode Gregersen som banens beste og ga ham 8 på børsen. Ohi fikk 7.