Tilbake på vinnersporet

Fem minutter med magi fra kapteinen sikret en fantastisk seier på Aker Stadion! Foto: Svein Ove Ekornesvåg

Frisk åpning
Kampene kommer tett, og etter torsdagens tap mot Elfsborg fikk de blåhvite en ny mulighet til å revansjere seg foran supporterne. Det tok ikke mange minutter før vi fikk en ordentlig god mulighet til å gå opp i ledelsen. Eikrem satte fart fra egen banehalvdel, men stoppet opp ved kanten av 16-meteren til HamKam. Deretter så kapteinen Kristian Eriksen løpende i det han la inn. Angrepsspilleren avsluttet på første touch, men keeper hindret ledelse.

Ny mulighet skulle vi få knappe tre minutter senere, med Eikrem i den andre rollen. Halldor Stenevik mottok ballen langs høyreflanken i det han la inn. På første stolpe prøvde kapteinen på et frekt forsøk med brystet, men avslutningen endte utenfor.

Endelig scoring
Så skulle den endelig sitte for Molde! Eikrem i kjent posisjon la inn mot bakre stolpe hvor Casper Øyvann la opp til Eriksen. Forsøket fra Eriksen landet i beina hos Valdemar Lund som igjen la opp til Eirik Haugan. Nå skulle den derimot endelig ende mellom stengene bak HamKams Sandberg, i det Haugan suste de blåhvite i føringen! 1-0!

Eirik Haugan feirer scoringen sammen med Mats Møller Dæhli og Markus Kaasa. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Viktig redning
Sisteskanse Albert Posiadala var uheldig i det han tok ballen med hendene utenfor 16-meteren. Det resulterte i frispark i god posisjon for gjestene. Keeperen ville derimot rydde opp selv, i det han vartet opp med en fantastisk redning, langt ned i høyre hjørnet.

Treg start på andre omgang
Vi fikk en tregere start på kveldens andre omgang enn den første. Likevel fikk Mathias Fjørtoft Løvik en god mulighet til å doble ledelsen. Klokken viste 50 spilte minutter i det han fikk store rom å springe i med ball. Backen avsluttet fra 18-meters hold, men keeper hadde god kontroll på forsøket.

Fem minutter med magi fra kapteinen
Etter en kjedelig start på omgangen fikk supporterne endelig mer å juble for! Halldor Stenevik med en fantastisk lobb gjennom til Eikrem som avsluttet sikkert inn dagens andre scoring. 2-0!

Wolff hadde enda en scoring i seg! Fem minutter senere og 73 spilte minutter driblet hærføreren seg forbi flere HamKam-forsvarere. Deretter spilte han videre til Stenevik, som igjen ga ballen tilbake til Eikrem. Så kom avslutningen, helt ned i hjørnet og i mål! 3-0!

Gigantisk mulighet for innbytteren
Kampen tikket mot sluttsignal, men innbytter Emil Breivik hadde en siste mulighet i seg. Innenfor 16-meteren til HamKam fyrer midtbanespilleren til. Hele Aker Stadion var sikre på at kampens fjerde scoring var satt, men redning på strek hindret scoring.