Slo russisk storlag med tre mål - Datro scorte to!

Molde avsluttet Marbella-oppholdet med stil!

Molde slet det første kvarteret, men slo kraftig tilbake mot Lokomotiv Moskva. Etter drøye 20 minutter spilt dukket David Datro Fofana opp på corner. Ballen fra Magnus Wolff Eikrem var perfekt slått og det var også headingen fra ivorianeren. 1-0 til Molde!

Dagens hvitkledde skapte sjanse på sjanse inn mot pause, og de kunne både hatt to, tre og fire. Fofana var aller nærmest da han fikk ballen alene foran keeper, men han måtte se seg stoppet av den russiske sisteskansen.

DSC_0347.JPG
David Datro Fofana stanger inn 1-0 for Molde!

Etter hvilen fortsatte Molde å kjøre på. Eikrem og Kristoffer Haugen var nære scoring, men det var innbytter Eirik Ulland Andersen som greide å sette ballen i mål 20 minutter før slutt. Mathis Bolly sendte kula til Magnus Grødem, som satte opp Fofana utenfor 16-meteren. Han spilte fri Ulland Andersen, som enkelt bredsidet ballen i nettet.

Helt på tampen økte Molde også til 3-0 ved David Fofana. Den unge spissen kriget med seg ballen og satte spikeren i kista! Med det ble han også tomålsscorer!

En fin avslutning på oppholdet på Marbella!