Klare for semifinale i cupen!

Dansk dobbeltbytte sendte de blåhvite til semifinale foran 800 bortesupportere!

Rolig åpning

Vi var på plass på Åråsen for å møte "Fugla" fra Lillestrøm, og vi fikk en rolig åpning på kvartfinalen i NM. Bortelagets første mulighet kom ikke før kampen nærmet seg 10 spilte minutter. Kaptein Magnus Wolff Eikrem spilte en fantastisk crosser over til Kristoffer Haugen. Haugen la inn mot feltet, men de gulkledde ryddet unna.

Maestroen var involvert nok en gang! Casper Øyvann spilte en presis ball over til Haugen, som la inn mot feltet. Eikrem i feltet headet mot mål, men Gabrielsen blokkerte og headet ut til corner.

Syvende kamp på rad

Så skulle det endelig sitte for de blåhvite! Øyvann vant ballen på egen banehalvdel og kombinerte med Emil Breivik. Ballen endte til slutt opp hos Mats Møller Dæhli. Vår nummer 18 spilte gjennom en perfekt stikker til Ola Brynhildsen som alene med keeper sendte de tilreisende supporterne til full jubel! 1-0!

Friskest ut fra hvilen

Målscoreren var ikke langt unna å doble ledelsen etter hvilen! Dæhli spilt en stor kamp, og nok en gang sentral! Midtbanespilleren spilte ballen perfekt ut til Haugen. Haugen la videre inn mot Brynhildsen som like foran mål akkurat ikke fikk en tå på innlegget. Endte med corner.

Corneren ble også farlig! Eikrem la inn og etter litt klabb og babb i feltet endte ballen hos Breivik, like ved 16-meteren. Midtbanespilleren fra Gossen fyrte til. Forsøket via ryggen til en Lillestrøm-forsvarer og over mål.

Utligning

Til tross for Molde-dominans i andre omgang, fikk Lillestrøm utlignet. Innbytter Røssing-Lelesiit mottok ballen Lehne Olsen i bortelagets 16-meter. Unggutten fintet først bort en forsvarer i det han avsluttet. Avslutningen gikk via et bein og i mål. 1-1.

Coaching i verdensklasse

Kampen passert 85 minutter, og trener Erling Moe gjorde sine to siste bytter. Inn kom vår danske duo, Mads Enggård og Frederik Ihler. Tre minutter senere, var de begge to avgjørende. Enggård vartet opp med magi i forkant i det han tok seg forbi flere Lillestrøm-forsvarere. Midtbanespilleren spilte en perfekt vektet pasning gjennom til Ihler som fra skrå vinkel avsluttet helt ned i høyre hjørne. Dansken sendte dermed over 800 bortesupportere til himmels etter å ha sikret avansement i cupen!