Et godt utgangspunkt før returoppgjøret!

Med 3-1 seier sikret Molde seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret i Silkeborg.

Etter det tunge tapet mot KFUM Oslo var det tid for revansj, og Molde hadde en tydelig plan om å angripe. Før to minutter var spilt fant Eikrem veien gjennom Silkeborg-forsvaret. Ballen endte hos Markus Kaasa, som la den til rette og plasserte den i mål. 1-0!

Etter scoringen fulgte det en periode hvor Silkeborg besittet ballen. Ved et par anledninger vant Molde ballen da Silkeborg var på vei fremover. Dette åpnet for gunstige overganger, men presisjonen på danskenes banehalvdel uteble.

Utover omgangen produserte også Silkeborg målsjanser, og etter 35 minutter måtte Jakob Karlstrøm se langskuddet fra Alexander Lind passere. 1-1, og lagene var like langt.

Da klokken passerte 45 minutter valgte flere tilskuere å forlate stolen for å sikre seg en fremre plass i kiosk-køen. Eikrem valgte på sin side å skru opp tempoet i angrepsspillet. Han spilte ballen til Linnes, som på en berøring fant Eriksen inne i sekstenmeteren. Da Eriksen mottok ballen, hadde Eikrem funnet en gunstig posisjon. Sistnevnte fikk dermed æren av å sklitakle ballen i mål. 2-1, og ledelse til pause!

Som i starten av første omgang etablerte Molde seg raskt på Silkeborgs banehalvdel. Løvik mottok ballen ute til venstre, og fikk tid til å sikte. I mellomtiden løp Eriksen seg fri fra forsvarsspillerne. Langs bakken kunne derfor Løvik legge inn til en ensom Eriksen, som enkelt styrte ballen forbi keeper. 3-1!

Resten av omgangen dominerte Molde kampen. Hjemmelaget skapte flere store sjanser, og nærmest var Gustav Nyheim. Den tidligere Rival-gutten mottok ballen i god posisjon inne i danskenes sekstenmeter, men under press fikk ikke Nyheim avsluttet angrepet.

Silkeborg fikk aldri satt et skikkelig press på Molde. De var likevel nær redusering, da Karlstrøm glapp et langskudd. Sisteskansen ryddet heldigvis opp, og Molde hadde sikret seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret i Danmark.

3989 tilskuere kunne fornøyd forlate Aker Stadion- som for øvrig badet i kveldssol.