Datro-dobbel mot Hammarby!

Molde seiret i første treningskamp på Marbella.

Svenske Hammarby var første hinder på Marbella for Molde! Stockholm-laget havnet bare seks poeng bak seriemester Malmö og avsluttet fjoråret på femteplass i Allsvenskan. I tillegg kom de til playoff i Europa Conference League, men tapte på straffesparkkonkurranse mot sveitsiske Basel.

Tjue minutter var spilt da Molde tok ledelsen på Arroyo Enmedio Pitch! Sivert Mannsverk ble grisetaklet, men spillet fortsatte å gå. Kaptein Magnus Wolff Eikrem startet angrepet, og avsluttet det også på smart vis da han styrte inn innlegget fra Knudtzon. 1-0 på Marbella!

2835CDA2-7FD3-414B-AB19-AA1BC3219C46.JPG
Magnus Wolff Eikrem stod for 1-0-scoringen!

Etter hvilen utlignet Hammarby ved Erabi, men gikk ikke lang tid før Molde var oppe i føringen igjen! David Datro Fofana utnyttet en gavepakke fra keeper og hadde ingen problemer med å sette ballen i det åpne nettet.

Tjue minutter før slutt var samme mann på farten igjen. Kristoffer Haugen fant Fofana inne i feltet, som var sterk mot Hammarby-forsvaret. Han vendte opp og satte ballen kontant i venstre hjørne. 3-1 til Molde.

Slik endte det også, en godt gjennomført treningskamp av Molde. Nå venter to oppgjør mot russisk motstand - Først Rostov på tirsdag, deretter Lokomotiv Moskva på lørdag.