VINNERE I LSK-HALLEN!

4-0 seier i LSK-hallen!

Allerede etter 3 minutter sitter vår første scoring for dagen ved Chiara Messerli som setter ballen sikkert ned i hjørnet for keeper, hennes 5 scoring for sesongen! Etter 70 minutter scorer Ida Warvik (som har for vane å prestere godt i LSK-hallen) et langskudd fra 20 meter, som treffer tverligger og ned, etter litt om og men dømmes det scoring og 2-0. Våre to neste scoringer kommer etter dødball hvor først Laura Guldbjerg er først på, 3-0 etter 76 minutter.  Dødballscoring nr 2 kommer etter at Vilde Aasprang header ballen i mål for 4-0!

Med Medkila sin seier mot KFUM kan vi dermed feire seriemesterskap i LSK-hallen!

Serievinnere!

Neste søndag spiller vi mot Rosenborg 2 kl 15:00, vi håper du vil være med på opprykksfesten og bidra til en skikkelig ramme rundt oppgjøret!

Sikre deg billett til opprykksfesten her!