Seiret mot Odd i første kamp på det nye dekket!

Fjørtoft Løvik og Eriksen sørget for at de blåhvite vant treningskampen mot Odd!

Etter en god sommerpause var det endelig tid for kamp igjen på Aker Stadion. Odd hadde tatt turen fra Skien for å møte Molde til treningskamp før det braker løs igjen i Eliteserien. Fra første minutt i kampen var det de blåhvite som tok tak i kampen, og det var Molde det skulle handle om i kampens første omgang!

Kampens første scoring kom på lekkert vis! Magnus Wolff Eikrem sendte over en fantastisk crosser til Mathias Fjørtoft Løvik. Backtalentet på bakre stolpe banket inn avslutningen, og sendte Molde opp i føringen! 1-0!

Noen minutter senere fikk hjemmelaget en ny mulighet til å score. Mats Møller Dæhli står foreløpig uten scoring siden comebacket i den blåhvite trøya. Fra 17-meters hold fyrte midtbanespilleren til på halvspretten, men tidligere landslagskeper Andre Hansen stoppet avslutningen.

Vi fikk også en scoring til i første omgang! Kristian Eriksen løp fra Odd-forsvaret etter å ha snappet opp ballen. Formspilleren alene med keeper avsluttet med venstreslegga i mål! Ledelsen er doblet til pause!

Kampens andre omgang hadde ikke like mye å by på som første omgang. Det var Odd som stod for omgangens største mulighet! 54 minutter ut i kampen kom Odds Filip Jørgensen til en avslutningsmulighet. Skuddet skrudde mot lengste hjørne, men endte like utenfor.

Til tross for en sjansefattig andre omgang preget av mange bytter, ble det likevel Molde som stakk av med seieren i generalprøven. Molde vinner 2-0 over Odd, og er klare for seriekamp borte mot Tromsø neste uke!